Sfoglia per Rivista  FERMENTATION

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Chestnut Shells as Waste Material for Succinic Acid Production from Actinobacillus succinogenes 130Z 1-gen-2020 Ventrone, Michela; Schiraldi, Chiara; Squillaci, Giuseppe; Morana, Alessandra; Cimini, Donatella
Concentrated buffalo whey as substrate for probiotic cultures and as source of bioactive ingredients: A local circular economy approach towards reuse of wastewaters 1-gen-2021 Alfano, A.; D'Ambrosio, S.; D'Agostino, A.; Finamore, R.; Schiraldi, C.; Cimini, D.
Grape Stalk Valorization: An Efficient Re-Use of Lignocellulosic Biomass through Hydrolysis and Fermentation to Produce Lactic Acid from Lactobacillus rhamnosus IMC501 1-gen-2023 D'Ambrosio, S.; Zaccariello, L.; Sadiq, S.; D'Albore, M.; Battipaglia, G.; D'Agostino, M.; Battaglia, D.; Schiraldi, C.; Cimini, D.
No Waste from Waste: Membrane-Based Fractionation of Second Cheese Whey for Potential Nutraceutical and Cosmeceutical Applications, and as Renewable Substrate for Fermentation Processes Development 1-gen-2022 Alfano, A.; D'Ambrosio, S.; Cimini, D.; Falco, L.; D'Agostino, M.; Finamore, R.; Schiraldi, C.
Optimization of pre-inoculum, fermentation process parameters and precursor supplementation conditions to enhance apigenin production by a recombinant streptomyces albus strain 1-gen-2021 Ferraiuolo, S. B.; Restaino, O. F.; Gutierrez-Del-rio, I.; Ventriglia, R.; Cammarota, M.; Villar, C. J.; Lombo, F.; Schiraldi, C.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile